• New Online:

  Yin Yoga

  Vinyasa Yoga

  Ecstatic Dance

   

   

   

   

 • Welke les past bij mij?

  Heerlijke 1 op 1 sessies yoga sessie! Welke past bij jou?

  Welkom bij Yonno Yoga!

  Yonno Yoga Lessen

  Iedereen is anders en heeft andere wensen, daarom hebben we een verschillende trainingen in ons rooster. Ben jij benieuwd welke les erbij jou past? Lees hieronder, maak een keuze en doe mee! De lessen zijn zeer toegankelijk en leuk om te volgen.

  Training: Meditatie, Vrij dansen

  Lekker dansen met je blote voeten in het zand op geweldige muziek vanuit jezelf, dat geeft je veel zelfvertrouwen, een bevrijdend gevoel, ontlading en bovendien dansen onder de ondergaande zon is fantastisch! Na de dans ben je in extase en lijkt het net of je de hele nacht hebt gedanst zonder enig gevoel van schaamte! Ook super leuk om samen met je vrienden of partner te doen.

  Yonno Meditatie

  Training: Mind

  Yonno Yoga meditatie helpt je om controle over je brein te krijgen. de meditatie is geen tovermiddel, maar een vaardigheid die iedereen kan leren. Hierdoor ontstaat de ruimte om meer invloed uit te oefenen op je eigen leven.

  Wat doet Yonno Yoga meditatie voor jou ?

  Minder stress ervaren, minder piekeren, effectiever werken, meer creativiteit, beter slapen, meer genieten in het hier en nu, minder last van (faal) angst, minder last van (chronische) pijn, burn-out voorkomen of het herstel daarvan.

  Gun jezelf even rust en er gebeuren mooie dingen. Wil je het ervaren? Mediteer met me mee .

  Pilates

  Training: core

  Tijdens de Pilates lessen, train jij op een leuke en toegankelijke manier je gehele lichaam op kracht en flexibiliteit. Dit alles gebeurt op basis van je ademhaling. Onze welbekende 'Doutzen Kroesen' doet al jaren Pilates, wil jij ook zo strak in je vel zitten. Doe gezellig een keer mee.

  Yin Yoga

  Training: Verzachting van body & mind

  YinYoga is een meditatieve Yoga, waarbij lichaam en geest helemaal tot rust komen. Yoga houdingen worden 3-5 min aangehouden, waardoor het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd wordt en je gewrichten blijven soepel.

  Na de Yin les voel je je herboren.

  Fit Yoga

  Training: cardio, kracht, flexibiliteit en ontspanning

  Fit Yoga is een cardio yoga les. Bij de Yoga Fit les werk je aan je conditie en de les heeft een zeer positieve invloed op het metabolisme en met name op de vetverbranding. Heb je zin in een afwisselende en uitdagende les, waarbij je door fysiek ook mentaal in je kracht komt. Dan is deze les echt een aanrader!

  PowerYoga

  Training: kracht, flexibiliteit

  Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Je voert fysieke houdingen uit en die ondersteun je met ademhalingstechnieken. Door je aandacht met behulp van je adem te richten op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat het gevoel van ‘being in the zone’ of flow

  Yonno Yoga XL Special

  Training: Lichaam en geest

  Yonno Yoga XL is een heerlijk lange Yoga editie!

  Eerste 30 min Yang, hier train je echt op kracht, daarna 45 min Yin en vervolgens 15 min diepe eind ontspanning! Dit is een totaal pakket. Het is een combinatie van kracht, lenigheid, rust en ontspanning.

  Super gezond en een echte aanrader!

 • Contact ons!

  Voel je vrij en contact mij!

  Facebook

  Jonno Yoga

  Instagram

  Yonno Yoga

  Email

  info@yonnoyoga.nl

  06-42087976

  App

  06-42087976